Home Film & Televisie Alicia Vikander Wilt dat ‘Tomb Raider’ Even Impactvol Wordt als ‘Wonder Woman’

Alicia Vikander Wilt dat ‘Tomb Raider’ Even Impactvol Wordt als ‘Wonder Woman’

0
Tomb Raider

Vorige maand kwam Wonder Woman uit en het werd een gigantisch succes. Alicia Vikander wilt ook dat Tomb Raider het zo goed doet.

Jessica Jones, Agent Carter, Tomb Raider (met Angelina Jolie), Supergirl … Er zijn wel meerdere succesvolle vrouwelijke superhelden geweest op ons scherm maar geen was zo groots als Wonder Woman. Maar de bevestiging dat vrouwelijke superhelden films even succesvol kunnen zijn als al de andere films was hoog nodig, en die bevestiging kregen we zeker.

Binnenkort komt er ook een nieuwe Tomb Raider aan, met Alicia Vikander in de hoofdrol als Lara Croft. Zij hoopt dat de impact van de nieuwe Tomb Raider film even groot is als Wonder Woman.

I went to the cinema and saw ‘Wonder Woman’ the other day. It’s a mixture of joy and sadness pouring over me, as I was thinking, ‘Oh, my God, I haven’t seen women onscreen like that.’ And I wondered how many stories there have there been throughout the years that haven’t been told. If ‘Wonder Woman’ made such an impact, which it deserves to, then we need to use ten times as much force to make some change. Because it needs to happen.

Er zijn zeker parallellen te vinden tussen Diana Prince en Lara Croft. Ze hebben beide felle, stoere, nieuwsgierig en intelligente eigenschappen. Als Alicia Vikander deze ook naar boven kan halen zit er wel een knappe Tomb Raider film aan te komen. Nog even wachten tot 18 maart 2018. Wij zijn beniewd!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Filmwereld Door Elkaar Geschud: Disney Neemt Fox Over

Het is een belangrijke dag vandaag in de entertainmentwereld. Disney heeft Fox Entertainme…