Home Social Media Twitter Krijgt Een Knappe Design Update

Twitter Krijgt Een Knappe Design Update

0
Twitter

Twitter verwelkomt een nieuwe design overheen al hun apps. 

Een knappe update voor Twitter op zowel web als mobile app, alsook TweetDeck en Twitter Lite.

Eerst en vooral: De simpelere icoontjes. Antwoorden op tweets is nu via een chat bubbel, in plaats van de pijlen. Ook de typografie is opgekuist en de profiel foto is vanaf nu in een ronde, in plaats van het afgeronde vierkant van voorheen. (Als je een brand hebt ga je waarschijnlijk hier eens naar willen kijken ;-))

Twitter

Navigatie is vanaf nu voor zowel iOS als Android links verstopt in een side panel. Je profiel, extra accounts en instellingen worden zo op één plek verzameld. Ook zal je kleurencontrasten kunnen aanpassen om het lezen gemakkelijker te maken voor jezelf.

In het algemeen ziet Twitter er dus nu een pak mooier uit. De veranderingen zullen uitrollen voor iedereen in de komende paar dagen, dus binnenkort kan iedereen genieten van deze knappe nieuwe design!

Ben jij fan?

Fan van de nieuwe Twitter design? Waarom wel/niet? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vanaf Nu Kan Je Hashtags Volgen Op Instagram

Geen zin meer om mensen te volgen op Instagram? Dit is dan zeker iets voor jou! …