Home Shareables McDonald’s Saus Nu Ook Apart Te Koop

McDonald’s Saus Nu Ook Apart Te Koop

0
McDonalds

Vanaf nu kan je de saus van de gekende Big Mac apart kopen!

McDonald’s verkoopt vanaf heden de saus van de Big Mac in aparte bokalen voor vijftien euro. Je kan deze online bestellen via de Japanse website genaamd Rakuten. De bokalen kunnen ook geleverd worden naar België.

De saus werd al eerder apart verkocht in Australië, daar kon je deze in de rekken vinden. Deze werden massaal verkocht via eBay. Ook in Amerika en Canada is de saus zeer populair. Let wel op: één leper bevat ongeveer zestig calorieën!

Smakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

De Trend Van Kerst 2017? De #ReindeerBoob!

De #ReindeerBoob (bij ons beter gekend als ‘rendier borsten’) zijn misschien w…