Home Gaming Gym’s Gaan Binnenkort Sluiten: Pokemon Go Maakt Zich Klaar Voor Een Gigantische Update!

Gym’s Gaan Binnenkort Sluiten: Pokemon Go Maakt Zich Klaar Voor Een Gigantische Update!

0
Pokemon Go

Er staat een gigantische update klaar voor Pokemon Go!

Niantic kondigde recent aan dat er een grote update klaar staat voor Pokemon Go. Om deze correct uit te voeren zullen alle Gyms tijdelijk moeten sluiten. Expleciete informatie is er nog niet, maar spelers mogen zich aan verschillende verandering verwachten, alsook “remodeling”.

Niantic legt uit:

As we get ready to update Pokémon GO, we want to ensure that Trainers have a sufficient heads up that Gyms will soon be disabled so that they can collect their Defender bonus. We will provide updates on our social channels in advance of Gyms closing in-game.

Vorige maand liet Mike Quigley, CMO van Niantic, nog weten op het The New Web Conference dat multi-player iets was waar Niantic verder op in zou gaan. Ook de manier van werken voor de Gyms zou volgens hem beter kunnen: “The capture mechanic is fun, but you’re a lone wolf, you’re going out there on your own.”

Het is nog niet duidelijk wanneer de update uiteindelijk beschikbaar zal zijn, maar Niantic zal ons wel snel updates geven. Aan het eertse bericht te zien zal het waarschijnlijk niet al te lang meer zijn voordat we de gigantische update kunnen downloaden.

Speel jij Pokemon Go?

Kijk je uit naar de update? Wat zou jij nog willen zien in het spel? Start het gesprek in de reacties!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit Zijn De Gratis Xbox Live Gold Games In December

Elke maand kunnen Xbox gamers, die een Xbox Live Gold abonnement hebben, een aantal gratis…