Film & Televisie

Filmen Voor “13 Reasons Why” Seizoen 2 is Begonnen

13 Reasons Why

De controversiële hitserie van Netflix komt terug in 2018!

Filmen voor het tweede seizoen van 13 Reasons Why is begonnen.

Het eerste seizoen volgde Hannah Baker (Katherine Langford), een hoge school studente dat zich van haar eigen leven beroofde en 13 tapes achterliet om uit te leggen waarom. Er was veel te doen rond de Netflix serie, vooral experten hadden een probleem met bepaalde expleciete scenes.

Er is nog geen release datum aangekondigt, maar we kunnen er van uit gaan dat we in 2018 seizoen twee kunnen bekijken. Christian Navarro speelt opnieuw het personage Tony en hij bevestigde alvast dat filmen voor het tweede seizoen 13 Reasons Why.

Klik hier om het gesprek te starten, plaats een reactie!

Plaats een Reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug