Home België Extra Openbaar Vervoer voor TW Classic

Extra Openbaar Vervoer voor TW Classic

0

De NMBS en De Lijn zorgen voor extra treinen en bussen op zaterdag 24 juni, voor TW Classic in Werchter.

Op de affiche van het festival, dat zo goed als uitverkocht is, staan Guns N’Roses en The Pretenders als headliners. Van de 60.000 tickets zijn er nog een beperkt aantal beschikbaar. De duurdere zijn al uitverkocht, dus dicht aan het podium zal je niet meer kunnen zijn.

Via trein

De NMBS zet nachttrein in, speciaal voor TW Classic. Deze hebben als bestemming Oostende, Roeselare,Genk, Mol en Lokeren (via Antwerpen-Centraal). Let wel op: deze zijn enkel toegankelijk via voorafgaande aankoop van een e-treinbiljet van TW-Classic. Deze kost 19 euro bevat ook een heen en terug busrit tussen Leuven en het festivalterrein.

Via bus

De Lijn zorgt voor 33 pendelbussen en 61 chauffeurs extra. Deze rijden tussen Leuven en TW Classic vanaf 10 uur tot een uur na afloop van de headliner. Opgelet: Dit jaar stoppen de bussen enkel in Haacht, aan de Wijgmaalsesteenweg. Een heen en terugticket kost zeven euro.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Nieuw Vervoersplan Van NMBS Is Er! Wat Verandert Er Allemaal?

Goed nieuws! Vanaf vandaag gaat het nieuwe vervoersplan van de NMBS van start.  …