Home Muziek Ariana Grande’s “One Love” Manchester Benefiet Concert Live te Volgen Op YouTube, Facebook en Meer

Ariana Grande’s “One Love” Manchester Benefiet Concert Live te Volgen Op YouTube, Facebook en Meer

0
one love

Vanavond is het tijd voor Ariana Grande’s “One Love” optreden, ter ere van de slachtoffers die zijn getroffen door de tragische recente aanval in Manchester. Hier zal geld worden ingezameld voor de slachtoffers en hun gezinnen.

Het optreden zal vanavond (4 juni) doorgaan in het Emirates Old Trafford Cricket Ground, te Manchester. Buiten Grande zullen ook Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher, Take That, Niall Horan, en nog meer artiesten optreden.

Eerder werd er al aangekondigt dat de show zal uitgezonden worden op BBC One en BBC Radio 1, BBC Radio 2, BBC Radio 5 Live en BBC Radio Manchester. Maar nu blijkt dat het optreden ook zal gestreamed worden over verschillende sociale media kanalen.

Facebook, YouTube, Twitter, Apple, Viacom, iHeart Media, ANC en TMC Frankrijk zullen ook het optreden live uitzenden. De online steam zal beginnen om 19:00 (lokale tijd, dus 20u voor België). De radio broadcast begint al om 18:30 en BBC’s coverage start om 18:55.

Universal Music Group heeft al een half miljoen dollar geschonken aan een fund voor de slachtoffers, met de statement:

The Universal Music Group global family is proud to stand with Ariana Grande and its other performing artists in their support for the victims and families affected by the Manchester attack.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Foo Fighters Komen Naar Het Sportpaleis

De Foo Fighters komen in 2018 naar het Sportpaleis! …