Muziek

Adele Legt Uit Waarom Ze Waarschijnlijk Nooit Meer Zal Touren

Adele
© Adele

Adele deelt haar twijfel over op tournee gaan, en of ze het ooit nog wel zal doen.

Dit is het dan, na 15 maanden onderweg.

De Britse zangeres deelde een persoonlijke brief met haar fans. Hierin vertelt ze dat ze haar gezin en thuiskomen erg mist en dat op tournee gaan niet echt haar ding is.

Adele sluit binnen enkele dagen haar wereldtournee af in Wembley Stadium (London). In het programmaboekje van de show legt ze uit dat het tournee leven maar iets vreemds is niet echt iets voor haar. Ze is ook sinds dit jaar getrouwd met Simon Konecki, waarmee ze ook een zoon heeft.

Touren is een vreemd ding, het is niet iets voor mij. Ik ben een echte huismus en geniet van de kleine dingen in het leven.

💌😢😭✒❤Photo by Traci @tracii_m Translation by @wannabeadkins Adele @Adele's letter from her your book! "So this is it after 15 months on the road and 18 months of 25 we are at the end. We have taken this tour across uk+ Ireland, throughout Europe, all over America and I finally got to go to Australia and New Zealand too. Touring is a peculiar thing, it doesn't suit me particularly well. I'm a real homebody and I get so much joy in the small things. Plus I'm dramatic and have a terrible history of touring. Until now that is! I've done 119 shows and these last 4 will take me up to 123, it has been hard out an absolute thrill and pleasure to have done. I only ever did this tour for you and to hopefully have an impact on you the way that some of my favourite artist have had on me live. And I wanted my final shows to be in London because I don't know if I'll ever tour again and so I want my last time to be at home. Thank you for coming, for all of your ridiculous love and kindness. I will remember all of this for the rest of my life. Love you. Goodnight for now" ❤️Adele #Adele #Adelettes #AdeleLive2017

A post shared by Adelettes©® (@adelettes) on

Klik hier om het gesprek te starten, plaats een reactie!

Plaats een Reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug