Home Wetenschap Bekijk De 200ste International Space Station Space Walk Live!

Bekijk De 200ste International Space Station Space Walk Live!

0
ISS

Volgend jaar viert de International Space Station zijn 20ste verjaardag!

Sommige van de meest belangrijke en indrukwekkendste experimenten worden al twee decenia lang boven ons hoofd gehouden, in het International Space Station van NASA. Uiteraard zijn er in de voorbije 20 jaar al heel wat mensen naar het ISS station gegaan voor installaties, herstellingen en vervangingen van componenten. Deze worden gedaan via “space walks”, en als je er altijd al eentje wou bekijken: Nu is je kans!

Peggy Withson, biochemist uit Iowa (USA), behoudt momenteel het record voor meeste tijd doorgebracht te hebben in de ruimte. Samen met Jack Fisher heeft ze de 200ste space walk van NASA gelanceerd om 9u ‘s ochtends (ET). Hun missie is om een luchtvaartelectronica te vervangen. Deze zorgt voor de electriciteit en data verbindingen voor de ISS.

Je kan de stream nu bekijken op de NASA website! Het zou vier uur lang duren, tijd genoeg om eens te gaan kijken!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Disney Researches Werken Aan Vuurwerk Dat Je Kan ‘Voelen’

Blind, maar toch kunnen genieten van vuurwerk? Dat willen researchers bij Disney waarmaken…