Home Shareables Photoshop Fail voor Natasja uit “Temptation Island”

Photoshop Fail voor Natasja uit “Temptation Island”

0
natasja

Natasja uit “Temptation Island” kon zelf de verleiding niet weerstaan.

Photoshop Fail

Zowel celebs als brands zijn er schuldig aan, en dat zorgt ervoor dat we talloze “top 20 fails” online kunnen vinden. Natasja uit Temptation Island kon de verleiding niet weerstaan en ging voor een ‘Kardashian Ass’ bewerking in Photoshop. Helaas, ze vergat dat de omgeving ook nog veel kan weg geven.

Photoshop Pro-tip

Vandaar dat we onze pro-tip graag meegeven: Denk aan de omgeving! Jouw ronding zien er misschien wel beter uit, maar een gebogen hek valt sneller op dan dat je denkt. Ook naast jouw gloednieuwe spetterende kont.

Zie jij het ook?

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

De Trend Van Kerst 2017? De #ReindeerBoob!

De #ReindeerBoob (bij ons beter gekend als ‘rendier borsten’) zijn misschien w…