Home Shareables Iemand Moet Natasja uit “Temptation” Photoshop Lessen Geven

Iemand Moet Natasja uit “Temptation” Photoshop Lessen Geven

0
Natasja

*zucht* … Het is weer zover.

Vorige week werd Natasja uit Temptation Island nog betrapt op het gebruik van Photoshop. Zo maakte ze haar kont ietsjes ronder, maar ook het hek waar ze voor stond. Iedereen had het meteen gezien en liet het ook weten. Lesje geleerd? Helaas niet, nee.

Een paar uur geleden postte ze een nieuwe foto. Fans merkten wel iets raars aan haar linker arm, het klopte zo niet helemaal. Vele stellen voor om Natasja bijles te komen geven in Adobe Photoshop, wat ze blijkbaar toch wel nodig heeft.

Wat denk jij?

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

De Trend Van Kerst 2017? De #ReindeerBoob!

De #ReindeerBoob (bij ons beter gekend als ‘rendier borsten’) zijn misschien w…