Home België Selah Sue is Bevallen van een Zoon

Selah Sue is Bevallen van een Zoon

0
Selah Sue

“Hier is hij, onze mooie zoon Seth!” kondige Selah Sue gisterenavond aan.

Sanne Putseys, beter gekend als Selah Sue kondigde gisterenavond de geboorte van haar eerste kindje, een zoon genaamd: Seth.

Zoals jullie waarschijnlijk hebben gemerkt, ben ik niet erg actief geweest de laatste maanden. Ik heb mijn muziek, het touren en sociale media even opzijgezet omdat ik deze ongelooflijke ervaring van leven ter wereld brengen ten volle wou ervaren.

Qua geboortelijst hadden Sanne Putseys en haar partner Joachim een verfrissend idee. Het koppel vroeg aan de fans en vrienden om geld te storten voor de Klimaatzaak. “We gaan op vele gebieden geen vat hebben op de toekomst van ons zoontje, maar het idee dat we niet alles geprobeerd hebben om hem op z’n minst een leefbare toekomst te garanderen, was voor ons geen optie. Vandaar, voor ons zoontje, jullie kindjes en alle volgende generaties.”

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Nieuw Vervoersplan Van NMBS Is Er! Wat Verandert Er Allemaal?

Goed nieuws! Vanaf vandaag gaat het nieuwe vervoersplan van de NMBS van start.  …